Με ιδιαίτερη χαρά, η ομάδα του e-suppliers, συμμετείχε στην τριήμερη εκδήλωση Match and Develop a Start-up στις 19-21 Ιανουαρίου 2018 που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του προγράμματος NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και του Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σκοπός του προγράμματος ήταν να παρέχει στους συμμετέχοντες τη γνώση, τα απαραίτητα  εργαλεία και τις στρατηγικές που απαιτούνται μέσα από:
Mentoring από στελέχη επιτυχημένων startups (που έχουν ήδη λάβει χρηματοδότηση ή έχουν έσοδα) και από στελέχη της αγοράς με μεγάλη εμπειρία σε θέματα επιχειρηματικότητας.
Εξιδεικευμένα workshop σε Νομικά θέματα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα και την κατοχύρωση ιδέας καθώς και σε θέματα ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων και σε θέματα business analytics.
Εξειδικευμένα workshops σε θέματα ενδιαφέροντος που τους αφορούν άμεσα όπως: Mockup design, UI/UX, Pitching.

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2018 οι επιχειρηματικές ιδέες παρουσιάστηκαν σε κριτική επιτροπή, η οποία ανέδειξε το e-suppliers.gr ως την καλύτερη ιδέα και την επιβράβευσε με απευθείας συμμετοχή στη Β’ Φάση του επόμενου Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας με παράλληλη πρόσβαση σε επιπρόσθετα σεμινάρια εκπαίδευσης και υποστηρικτικές υπηρεσίες του Athens Center for Entrepreneurship and Innovation του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την εκδήλωση υποστήριξαν με την παρουσία τους στελέχη της Microsoft, του The People’s Trust, της Saint Startup, της εταιρείας Census, της Uppercut και της Endeavor Greece.